Wat brengen wij tijdens een optreden

De kracht achter de Egerländer Kapel

Image

Zang

Het is niet alleen blaasmuziek. Wij bieden een zeer gevarieerd programma met ook veel zang. Diverse leden wisselen dit af.

Alphorns

Wij zijn bijzonder trots op onze authentieke Oostenrijkse Alphorns. Voor deze Alphorns hebben wij diverse muziek stukken. Wij merken aan het publiek dat een optreden met deze Alphorns als heel bijzonder wordt ervaren.

Image
Image

Musik Glocken

Leuk, mooi en grappig: Een optreden met deze koebellen maakt ons repertoire helemaal af. In combinatie met de blaasmuziek is een bellensolo heel mooi.

Luftballon Polka

Wij hebben op ons repertoire de ballonnen polka. Precies op de maat van de muziek laten we de ballonnen knallen.

Image
Image

Solisten

In ons repertoire is er veel ruimte voor solisten. In het programma nemen wij vaak diverse solo nummers op. Bij bepaalde nummers zoals de Trompeten Echo staan we op stoelen of de tafels. Wij weten hiermee het publiek altijd te vermaken en klappen ze allemaal op de maat van de muziek mee.

Zaag wedstrijd

Op verzoek nemen wij onze zaagbok mee met onze originele trekzagen. Meestal gaan de heren tegen de dames. De winnaars krijgen vaak een biertje van het huis aangeboden. Bijzonder geschikt voor personeelsfeesten, oktoberfeesten en of buitenoptredens.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Met een optreden van de Egerländer Kapel bezorgt u uw gasten een heerlijke middag of avond vol muziek, show, zang -en solo-optredens.

Menu

Belangrijke linkjes

Informatie

Als u meer wilt weten over de Egerländer Kapel stel dan uw vraag door het formulier in te vullen.